Yhdistyksen kevätkokous pidettiin Vihdin Jokikunnassa

Jokikunnan Seurojentalo sijaitsee kumpuilevalla maaseudulla Vihdin kirkonkylän kupeessa. Kaksi vanhaa hyppyrimäkeä tervehtivät tulijaa. Hyppyrimäet ovat olleet aikoinaan kovassa kilpailu- ja harjoituskäytössä, onpa siellä hypätty ennätyksiäkin, ks. tästä.

Edellisen teemahankkeen aikaansaannokset näkyvät heti sisään astuessa – eteistä ja eteisestä aukeavaa tarjoilutilaa/kokoushuonetta on remontoitu taidolla, tyylillä ja vanhaa perinnettä vaalien. Kahvipöytä on katettu, pöytiä koristavat neilikat ja orvokit.

 

 

 

 

 

 

Seurojentalo toimii Jokikunnan koulun ohella kylän keskuksena. Asukkaat, yhdistykset ja muut asiakkaat käyttävät tiloja kokouksiin, erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Taloa ylläpitää Jokikunnan urheilijat sekä kyläläisistä koostuva talotoimikunta. Rakennusta on remontoitu vuosikymmenten varrella.

Parhaillaan on käynnissä Leader -investointihanke. Talkoovoimin maalataan rakennuksen ulkovuori ja sokkeli sekä remontoidaan välikeittiö ja toinen sisäänkäynti. Investointi kutsuu uusia käyttäjiä ja mahdollistaa esim. kerho- ja leiritoiminnan järjestämisen Seurojentalolla.

Ykkösakselin kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja valittiin hallitukseen kolme uutta varajäsentä. Tervetuloa mukaan yhteistyöhön ja päätöksentekoon, lohjalaiset Henna Jouhki, Anu Juurakko sekä Hanna Savelainen.

Lämpimät kiitokset kaikille kevätkokoukseen osallistuneille. Kiitokset myös Emma Saario (Jokikunnan Urheilijat), Marja Eurajoki (Jokikunnan Martat) ja Anne Riikonen (talotoimikunta ja Martat) herkullisista kahvitarjoiluista, mielenkiintoisesta esittelystä sekä talokierroksesta vinttiä myöten. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.