Tutustu tarkemmin

Ykkösakselin nuorisojaosto

Ykkösakselin ensimmäinen nuorisojaosto perustettiin keväällä 2023. Jaoston päätehtävä on päättää Ykkösmassi-hakemuksien myöntämisestä. Jaosto osallistuu myös Ykkösmassin markkinointiin, alueen nuorten aktivointiin ja Ykkösakselin kansainväliseen toimintaan.

Nuorisojaostoon ovat tervetulleita 13-25 -vuotiaat nuoret, jotka ovat kiinnostuneet edistämään nuorten asioita omalla asuinalueellaan. Virallisella asuinpaikalla ei ole kuitenkaan merkitystä, jos nuorta kiinnostaa alueen kehittäminen.

Jaosto kokoustaa neljä kertaa vuodessa Ykkösmassi-hakemuksien aikataulun mukaan. Lisäksi järjestetään myös muita kokoontumisia tarvittaessa.

Nuorille annetaan todistus työryhmään kuulumisesta ja mahdollisesta muusta osallistumisesta. Toimintakausi on yksi vuosi, joka alkaa elokuussa. Nuori voi olla jaoston jäsen enintään kolme vuotta.

Nuorisojaoston jäsenet 2023-2024

Kristian Lindström (puheenjohtaja), Lohja
Venla Patinen (sihteeri), Lohja
Angelina Morozyuk (varapuheenjohtaja), Vihti
Lara Spooner, Vihti
Frida Heathfield, Karkkila
Tomas Chen, Karkkila
Minttu Lallukka, Salo
Teemu Özen, Salo
Mikael Sallinen, Salo
Edonit Bytyqi, Salo

Ykkösakselin nuorisojaoston jäsenet vasemmalta oikealle: Tomas Chen, Frida Heathfield, Kristian Lindström, Minttu Lallukka, Angelina Morozyuk, Edonit Bytyqi, Venla Patinen, Teemu Özen ja Mikael Sallinen.