Kai Nousiainen jatkaa puheenjohtajana

Kai Nousiainen Lohjalta valittiin jatkamaan Ykkösakselin puheenjohtajana syyskokouksessa 28.11.2023. Puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Stina-Maarit Elo Lohjalta ja Erkki Ollakka Karkkilasta. Uusia varajäseniä ovat Mari Hennola Vihdistä ja Krister Österlund Karkkilasta.

Hallitus 2024

Hallituksen kokoonpano on 12 varsinaista jäsentä ja 12 henkilökohtaista varajäsentä. Syyskokouksessa valitsematta jäi kaksi varajäsentä, koska ehdokkaita ei ollut. Hallitusta päätettiin täydentää kevätkokouksessa 2024.

Ykkösakselin hallituksen varsinaiset jäsenet vuonna 2024 ovat:

Ari Aalto, Stina-Maarit Elo, Noora Jussila, Liisa Jääskeläinen, Anna Kymäläinen, Taina Lehtisalo, Minna Lehtonen, Emmi Martti, Marjaana Mänkäri, Anu Nilsson, Kai Nousiainen ja Erkki Ollakka.

Varajäsenet ovat:

Mari Hennola, Hilkka Hyrkkö, Riikka-Liisa Mattila, Mikko Mielikäinen, Anne-Maarit Niemelä, Stina Siikonen, Simo Vesa ja Krister Österlund.

Hallituksen jättäneet jäsenet

Ykkösakselin hallituksessa voi olla yhtäjaksoisesti enintään kuusi vuotta. Hallituksen jättivät täysien vuosien jälkeen Katja Etolin, Anja Jackobson, Riitta Luhtala, Soile Petrell ja Heidi Saukkola. Kiitämme heitä vuosien hyvästä yhteistyöstä ja panoksesta maaseudun kehittämisessä!

Maarit Teuri ojentaa läksiäislahjan Riitta Luhtalalle ja Katja Etolinille syyskokouksessa 28.11.2023.
Syyskokouksessa 28.11.2023 toiminnanjohtaja Maarit Teuri ojensi Riitta Luhtalalle ja Katja Etolinille läksiäislahjat. Luhtala ja Etolin olivat hallituksessa täydet kuusi vuotta.