Ykkösakselin yritystukikuulumisia

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti!
Yritystukiin ei ole vielä pysytty tekemään päätöksiä ELY-keskuksessa teknisistä syistä, mutta pian niitä alkaa tulemaan, ja kaikki pyörät alkavat pyöriä prosessissa kunnolla. Päästään siis vihdoin täyteen vauhtiin maaseudun yritystukien osalta.

Haluan nostaa esiin muutaman asian tämän kevään ajankohtaisista. Järjestämme yrityksille meidän kauttamme haettavista tuista aamukahveja tämän kevään aikana helmikuussa ja huhtikuussa. Molemmissa tilaisuuksissa kerromme Leaderin yritystuista ja tämän lisäksi aikaa on varattu myös kysymyksiin.

Ykkösakselin helmikuun yritysaamukahvit 28.2.2024 klo 8.30-9.30
Ykkösakselin huhtikuun yritysaamukahvit 10.4.2024 klo 8.30-9.30

Ilmoittaudu tilaisuuksiin tästä!

Näiden tilaisuuksien lisäksi meihin voi toki aina ottaa yhteyttä kun herää ajatus tuen hakemisesta.

Hakemukset käsitellään valintajaksoittain. Valintajaksot, joiden hakemukset myös käsitellään kevätpuolella ovat 15.1.-17.3.2024 ja 18.3.-12.5.2024. Tästä eteenpäin jätetyt hakemukset käsitellään syksyllä. Jätä siis hakemus ajoissa, jos toteutus on tarkoitus tehdä kesällä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen on mahdollista aloittaa omalla riskillä toteuttamaan, toki silloin ei vielä ole tiedossa hallituksemme kanta hakemukseen. Toivomme, että olette meihin yhteydessä kun alatte miettimään tuen hakemista. Tukikelpoisuuden alkukartoitus antaa kuvan siitä onko toimenpidettä mahdollista tukea.

Näiden terveisten lisäksi haluan nostaa esiin uudet nettisivumme. Ne päivittyvät koko ajan ja mikäli huomaat siellä jonkun virheen, niin olethan yhteydessä, sillä sinut palkitaan hurjan hienolla Ykkösakseli-tiskirätillä.

Kauniita ja toimekkaita talvipäiviä toivoen, Anu Pekanniemi