Kotisivu on uudistunut!

Ykkösakselin kotisivut ovat uudistuneet! Uusi rahastokausi, uudistuneet kotisivut ja uutta tietoa Leader-rahoituksesta!

Oli jo aikakin. Edellinen ohjelmakausi vuosina 2014 – 2022 oli poikkeuksellisen pitkä. Viime vuosina kotisivut jo nitisivät liitoksistaan ja kaipasivat uutta ilmettä. Oli välttämätöntä, että kotisivut toimivat hyvin kaikilla laitteilla. Noin 40 % kotisivujen vierailuista tapahtuu kännyköillä ja muutama prosentti tabletilla.

Sisältöä eri hakijaryhmille

Uudet kotisivut on rakennettu niin, että eri hakijaryhmät löytävät helposti heille tärkeää tietoa. Yrityksille, yhteisöille, maatiloille ja nuorille on omat sivut, joilta löytää tietoa eri tukimuodoista ja tuen hakemisesta.

Uusi rahastokausi 2023 – 2027 on vasta alkanut ja ensimmäiset tuet on myönnetty. ELY-keskukset eivät vielä ole tehneet virallisia tukipäätöksiä eikä maksuja voi vielä hakea. Siksi maksun hakemisen tietoja puuttuu vielä sivuilta. Tietoa täydennetään sitä mukaan, kun Ruokavirasto antaa ohjeistuksia.

Bongasitko puutteen? Kerro meille!

Uudet kotisivut eivät vielä ole täydelliset. Tietoa uudesta rahastokaudesta tulee koko ajan lisää. Sivuilla voi myös olla virheitä, tietoa puuttuu tai linkit eivät toimi.

Bongasitko puutteen, kun tutustuit uusiin kotisivuihimme? Kerro siitä meille! Lähetä tiedot virheestä sähköpostiimme toimisto@ykkosakseli.fi ja kerro nimesi ja postiosoitteesi. Kiitokseksi lähetämme sinulle postitse pienen lahjan!